Oltiin otsikon mukaisesti tänään taas kierähtämässä pentunäyttelyissä. Ja nytt sen muistan heti kirjoittaa: Carlos oli VSP!

Eli jatkaa hienosti pentunäyttelytähden uraansa. Lisäksi tuomari kehui Heidille kovasti Carlosta ja sanoi että siitä tulee  vielä jotain suurta. Sehän me Heidin kanssa tiedettiinkin jo... ;) Tuomarina oli Riitta-Liisa Lehtonen.

Salli oli taas Baby luokan narttujen ainoa ja ykkönen, PN2. Neiti käyttäytyi tänään todella erinomaisesti (mitä nyt yritti välillä ottaa kiinni housujni lahkeita), joten tavoite saavutettu. KP pätkähti myös.

Carlos oli Baby luokan urosten ykkönen ja VSP. Carlos myös käyttäytyi oikein hyvin.

Sallin arvostelu: "Hyvän tyyppinen, neliömäinen narttupentu. Hyvä pää. Kohtuulliset raajojen kulmaukset. Vahva runko. Liikkuu hyvin. Esiintyy hyvin. Hyvin terhakka ja miellyttävä nuori narttu."

Carloksn arvostelu:  "Erinomainen tyyppi & koko. Hyvin ryhdikäs, kaunispäinen uros. Hyvä luusto. Hyvin kulmautuneet raajat ja eturinta. Liikkuu hyvin. Ystävällinen & eloisa."


Ja kuvia:

_MG_7933.jpgSisaruset kuin ilvekset - vai miten se nyt oli


_MG_7900.jpgSalli kehässä


_MG_7946.jpg

"..terhakka ja miellyttävä nuori narttu" suuttuneena veljelleen kun veli kiipesi liian kauaksi aikaa omistajan syliin...