Nyt kämppä tuntuu tyhjältä - kotona on enää kaksi pentua. Salli eli ent. Iita (itse en opi ikinä sanomaan Iituskaa Salliksi, mutta pakko opetella, kotona ei saa olla kahta II-alkuista koiraa ;) ) jää viihdyttämään minua ja Iiristä kauniilla laulullaan (taidan ostaa hyvät korvatulpat) ja Romeo lähtee ensi viikolla Vaasaan.

Paavo, nykyisin tuntee nimen Carlos lähti Helsinkiin Heidin ja Mikon luo. Elviira, nykyisin Elle asustaa Lappeenrannassa/Varkaudessa Suvin, Arin, Pimun ja Rolfin luona. Viimeisenä pesästä lähti äsken Veikko, joka muuttaa Kuopioon.
Vaikka luulin ettei noita riiviöitä tulisi ikävä, niin silti on hieman haikea olo: sainhan useamman viikon nostella Carlosta pentulaatikon toiselta laidalta äitinsä luo kun se oli sokeana ryöminyt tutkimusmatkoilleen, metsästää pihalla Elleä, joka johdatti sisaruksensa mitä ihmellisiimpiin paikkoihin ja viihdyttää itseäni katselemalla Veikon äärimmäisen nopeasti vatkaavaa häntää.

1685967.jpg

Iiris tuntuu nyt olevan enemmän huolissaan jäljelle jääneistä penskoista ja käy aina tarkastamassa että niillä on kaikki hyvin jos ne nukkuu. Ylläolevassa kuvassa Iiris nukkuu Sallin vieressä.

Sain vihdoin päivitettyä viralliset kotisivut, joille linkki löytyy ylävasemmalta.