Muokattu Carloksen arvostlu  ja kuvia 4.11.2008

Olimme eilen Sallin, Carloksen, Heidin ja Kikan kanssa käymässä Espoossa pentunäyttelyissä. Salli ja Carlos osallistuivat Baby-luokkaan (5-7kk vanhoille pennuille), joissa molemmat olivat luokassaa ainoita esiintyjiä :) Kilpakumppanina oli 7-9kk narttupentujen luokassa yksi musta keskari.

Carlso ja Heidi pyörähtivät kehässä ensin, ja hienosti meni. Carlos sai kunniapalkinnon ja oli PU1. Carloksen arvostelu oli tosi hyvä: 

" Ryhdikäs, tyylikäs, kaunisilmeinen pentu, jolla hyvä etuosa. Runko ei vielä toki valmis mutta lupaava rungonmuoto. Erinomainen takaosa & häntä. Hyvä karvapeite. Erinomainen tempperamentti rodulle. Hyvä väri." (Toim. huom Carlos on kuin kopio isukistaan, hätkähdyttävän saman näköinen kyllä on).

Sen jälkeen kehään menimme minä ja Salli, Salli ei olisi lainkaan halunnut seistä ("mikä juttu tää on, pitää seistä paikallaan, en halua, en tee"), mutta juoksi (kuulemma) hienosti, saatiin kunniapalkinto ja tietysti pentuluokkamme 1 sija (olimme siis ainoita :) ) ja hyvä arvostelu. Kilpailuluokassa hävittiin vanhemmalle nartulle, tuomarin mukaan "liikkeiden takia".

Arvostelu (tuomari Tuula Plathan, FIN) " Ääriviivoiltaan kaunis. Hyvä pään pituus. Ilmeikkäät sillmät. Edestä ja takaa vielä kapeahko ja kehitysvaiheessa. Hyvät raajat. Miellyttävä ylälinja + häntä. Tyypikkäät sivuliikkeet" (toim huom. ilmeikkäät ilmät naurattivat minua, sillä  Salli mulkoili hyvin vihaisetsi tuomaria kun ilkeä tuomari täti halusi katsoa suuhun)

Osallistuimme penskojen kanssa vielä pariluokkaan, kun luulin että siellä saa esittäjiäkin olla kaksi. No eipä saanut, vaan suuren maailman malliin yksi handleri ja kaksi koiraa... Alle 1 selkunnin harjoittelulla juostiin sitten kehään, ja voin sanoa että on aika mielenkiintoista yreittää saada kahta yliaktiivista keskaria juoksemaan saati seisomaan nätisti vierekkäin. Onneksi penskat eivät alkaneet painia keskenään... No tulos oli kuudesta parista viides sija, saatiimpa hienot pokaalit ja ruokasäkit :D Vannoin´, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen pariluokka.

Carlos ja Heidi kävivät ryhmäkehässäkin juoksemassa, ja todella hienosti meni vaikkei sijoitusta tullutkaan. Ei olisi uskonut että kyseess on ensikertalaiset, sen veran hienosti molemmat toimivat :)

Kuvia lisään kun saan niitä :)

Kahden viikon päästä on sitten suuntana Helsingin pentunäyttelyt. Kovat tavoitteet on sinne jo asetettu: Carloksen pitää puolustaa ROP- sijaansa ja Sallin on seisottava nätisti edes kaksi minuuttia :D''


Ompa mulla hatara pää. En ollut lainkaan sanonut että Carlos oli siis ROP :)

espoo.jpg
Salli tiukassa kuristusotteessa.


rop.jpg
Carlos ROP, VSP Canmoy's So Magic (?)

pari.jpg
Pariluokassa