Rakas päiväkirja - vai rakas blogi ? No joo.

Suurin osa blogeista taitaa käsitellä joko ihmissuhteita +/- angstia ja loput lemmikkejä :) Ja sitten tietysti ne pakolliset käsityöblogit... Tää taitaa olla sitten yhdistelmä noita kaikkia, tosin ihmissuhteitahan mulla ei ole, angstia riittää niin paljon ettei siitä kannata kirjoittaa ja lemmikkejäkin on vain yksi - tuo sivun vasemmassa laidassa nukkuva karvakasa. Käsitöitä en taas harrasta. Voi tulla siis aika tylsää tekstiä - se ainut lukija (eli minä) voi käyttää tätä insomnian hoitona.

Voisinkin näin uuden blogini kunniaksi kertoa siitä lemmikistä. Huomasin juuri että blogi on loistava laiskan ihmisen keino sivuuttaa kotisivujen tekoon kuluva vaiva.

Lemmikki l. Iiris l. Haydee's Susannah
-keskikokoinen villakoira (ja jos kuvasta ei muka nää, niin väri on musta)
-syntynyt 7.11.2005
- e. Haydee's Savannah, i. Canmoy's Senator
-2xserti + 2 ROP (ja jos nämä kirjaimet eivät muodosta päässäsi järkevää mielikuvaa ole vain onnellinen)

992034.jpg

Karvakasan takana näkyvät jalat kuuluvat allekirjoittaneelle. Huomaa varmaan etten ole kesällä viihtynyt kovinkaan paljon auringossa.

992036.jpg
Yleensä Iiris on enemmän kiharalla ja etutukka silmillä, tämä antaa varsin valheellisen kuvan Iiriksen kauneudenhoidosta.

992038.jpg
Iiriksellä on missikisojen lisäksi urheilullunen harrastus: agility. Tosin ainoastaan viime kesä ehdittiin harrastaa, siitäkin kuukausi kului juoksujen takia tauolla. Perhanan hormonit. Toivottavasti agilityseuramme huolii meidät jatkokurssille, tosin taidamme olla jo mustalla listalla...